Békés VilágForradalom a Valódi Demokráciáért!

O15

O15 videók a budapesti eseményről

Képek

Csoportmunka eredmények, szövegek (hamarosan)

____________________________________________

A mozgalomban magánemberként veszünk részt, így mindannyiunk közös felelőssége a mozgalom és október15 alakítása! Vegyetek részt!

Éppen ezért buzdítunk benneteket, hogy gondolkozzatok, dolgozzatok üzeneteitek megfogalmazásán és közzétételén október 15.-én, de előtte és utána is!

O15 BUDAPEST

A magyarországi főesemények a budapesti Deák tér (és Erzsébet tér) körül indulnak.

15 órától – Emberek Tanácsa – társadalmi diskurzus az alapvető hazai és globális tennivalókról (közben zenei és közösségi akciók, kreatív műhelyek)

18 órától – Fáklyás felvonulás és flashmobok a Deák tértől a Bazilika érintésével a Szabadság térig

19 és 22 óra között – Felszólalások, koncertek (az eseményt fellépésükkel támogató zenekarok listája alább olvasható), közösségi akciók a Szabadság téren

(Folyamatos videókapcsolatban a nemzetközi eseményekkel)

Okt 15 zenei program:

A programot a Korai ütősök indítják a Gödörnél a törzsi dobok figyelemfelkeltő hívó szavával. Különböző dobkörök is csatlakoztak már, és várunk mindenkit, hogy hozzon magával ütős hangszert. Van szavad… Adj hangot is neki!

Délután 6 órától a Szabadság téren egy kivetítőn követhetjük majd figyelemmel a világ többi helyszínén zajló demonstrációkat. A zenei programot a Rudeneck Sound System indítja, majd a színpadon a Világforradalmat támogató zenészek és szónokok váltják egymást.

A kezdeményezést fellépésükkel támogató művészek (köszönet!):

KISTEHÉN

ANSELMO CREW

MILLENIUM HIPPIES

G RAS & THE CHAPEL JIGGAZ (Riddim Colony Acoustic)

SOLAR SURF

IVAN AND THE PARAZOL

DOWN RODEO BAND

RUDENECK SOUND

UTCASZÍNHÁZI ALKOTÓKÖZÖSSÉG

Bővebben a zenei formációkról itt:

https://vilagforradalom.wordpress.com/aktualis/o15-zenei-program/

Mindenkire számítunk!

–         Hozzatok dobokat, kongákat, ütős, rázós hangszereket!

–         Hozzatok fáklyákat, gyertyákat, fényeket!

–         Szervezzetek flash mobokat, használjátok az utcát, a teret!

–         Készítsetek táblákat, feliratokat, transzparenseket, hozzatok hangosbeszélőket!

–         És mindenek előtt gondolkodjatok, beszélgessetek a jövőről!

Ha akartok nyilvánosan beszédet mondani, írjatok a vilagforradalom@yahoo.com címre


O15 után

A legfontosabb és legalapvetőbb, hogy csoportok, párbeszéd-körök alakuljanak. Ezt mindenki teheti a saját környezetében

Dolgozunk a webes megoldáson, hogy ezek a csoportok összekapcsolódhassanak, kommunikálhassanak

Segítünk a találkozási lehetőségek megteremtésében

Részt veszünk a mozgalom, vagy a mozgalomhoz jól kapcsolható kezdeményezések utcai akcióin, ezért találkozunk október 23-án is!

Csatlakozz a Facebookon a VilágForradalom eseményhez!

http://www.facebook.com/event.php?eid=260658203949673

KÉSZÜLJETEK kreativitásotokkal, táblákkal, üzenetekkel, performace-okkal…MINDENNEL!

Hamarosan találkozunk élőben is!

Reklámok

26 hozzászólás

 1. debeszolok

  vannak infirmatikusok, akik segítenek, hogy online összekapcsolódjuk a világ többi részével?

  október 5, 2011 - 8:03 du.

  • Kuzmits Richárd

   Igen vannak

   március 6, 2012 - 8:51 du.

 2. lacko

  hu ez vagany de a facebookra hiba volt feltenni asszem allitolag lehalgatnak
  de ha lessz valami en ott leszek es kritikusan vegignezem es ha igazatok van ram szamithattok garantaltan!!!

  október 11, 2011 - 7:24 du.

 3. Velenczei Ági

  Nagyon jó és áttekinthető lett az oldal. Gratula mindenkinek! Segítség kell még, hogy elegen legyünk a rendezők is, aki erre hajlandóságot érez, keressen a facebookon engem is!

  október 13, 2011 - 6:11 de.

 4. Nagy Lajos

  Csodálatos kezdeményezés.Ez talán felrázza a manipulált, megfélemlített, de lelke mélyén igazságos társadalmi berendezkedést némán követelő kisemmizett, nyomorba döntött tömeget.Úgy gondolom azonban, hogy a világhálón csak nagyon kevesekhez jutnak el a hasonló kezdeményezések.Közadakozásból országos hatókörű médiákat kell megteremteni, amelyek nélkül nem lehet egységes cselekvésre késztetni a ma már érezhetően elfásult, közömbösnek tűnő honfitársainkat, azzal együtt, hogy a felszín alatt izzik a parázs.Ők, tönkretevőink ezért sajátítanak ki minden média felületet.
  Én ott leszek minden általam elérhető megmozduláson.

  október 13, 2011 - 8:20 de.

 5. Évi

  Végre, végre, végre! elindult már valami…! Üdvözlöm a pozitív változások előszelét, valamint azt, hogy az emberiség felébredt.Ennek a rémálomnak, most már rövidesen vége kell hogy legyen! azt gondolom, ez nagyrészt rajtunk áll, de kaphatunk kozmikus segítséget is. Vannak jószándékú, segítőkész fénytestvéreink, akik csak arra várnak, mikor “engedjük meg”, hogy segíthessenek.

  október 13, 2011 - 11:50 de.

 6. Végre elkezdődött valami komolyabb mozgás a magyar társadalomban is. Inspirációt szolgáltatnak nekünk az arab tavasz eseményei, a felháborodottak elszántsága, a Wall Street elfoglalóinak kitartása. Idehaza a szakszervezetek és a civilek sűrűsödő megmozdulásai és örvendetes összefogásának vagyunk tanúi. Ellentétben a külföldön tapasztalható radikálisabb és egyértelműen rendszerkritikai attitűdökkel, Magyarországon sajnos lájtosabb a dolog, az emberek nagy része még csak dohog, még nem vevők a radikálisabb hangra és a problémák gyökerének kitépésére. Ez azt is jelenti, hogy a mozgalomban résztvevők sokszínűsége, és eltérő helyzete miatt is a többség a megoldásokat egyelőre inkább a rendszeren belül keresi. Ha és amennyiben a nemzetközi helyzet “fokozódik”, nálunk is radikálisabb irányt vehet a mozgalom. A mozgalom sikere attól függ, hogy sikerül-e komolyabb társadalmi felhajtóerőt generálnia. Ehhez tényleg az kell, hogy a különféle, a rendszerrel elégedetlen tömegek alulról megszervezzék magukat, mert felülről irányítva ez nem fog menni. Mi ehhez a rendszerkritikai kezdeményezéshez szeretnénk hozzájárulni. A többi a társadlom fogadókészségén, az egyének öntudatra ébredésén fog múlni.

  október 13, 2011 - 1:58 du.

 7. Nagy Attila (Értetlen, kérdőjel pólós)

  És akkor most miért is kell tüntetni, vagy mi mellé kell állni, vagy mi lesz ebből, vagy mi a cél, vagy milyen transzparenst csináljunk, vagy ki ez mi ez? Végül is kiabálni kell hogy fújj, meg takarodj, meg levele, de kivel, kit akarunk kinek a helyére, rossz a világ szóljunk hogy jobb legyen? Kinek? Vagy most csak kukákat kell gyújtogatni, autókat borítani, vagy ez ilyen save the world, fogjuk egymás kezét, egy két napig hőbörögjünk a semmiért, egyik rendszert a másik után rakosgassuk, szidjuk ezt, szidjuk azt mozgalom? Felvilágosítást kérnék mert az én intelligencia szintem alacsony ehhez.

  október 13, 2011 - 3:03 du.

  • Vica

   Világ Forradalom….Nem hőbörgés és legfőképpen nem gyújtogatás, nem egymás ellen vagy valaki ellen, hanem egymásért és együtt!
   Észrevetted, hogy a “Változás” nélkülünk is zajlik? Mindig és folyamatosan. társadalmi téren csak azért ilyen lassú, mert a fékezők azt hiszik sokan vannak. Még….A paradigma váltás elkerülhetetlen s a változást sürgetők, az Univerzum törvényeivel lélegzők egyre többen vannak, lesznek.
   Ne hőbörögj, ne rombolj! Építs, alkoss, teremts!
   üdv
   Vica

   október 13, 2011 - 9:01 du.

   • Bernie

    Hu ez nagyon tetszik, amit irtal, koszonom 🙂
    Bernie

    október 22, 2011 - 2:33 de.

 8. Stf

  Kedves Attila,

  Szerintem olyan emberekkel találkozhatsz szombaton, akik egyszerűen csak elkezdtek újra hinni az emberiségben mint a legnagyobb közösségben. Szerencsére egyre többen vannak. Úgy tűnik, ebben a történelmi pillanatban nem az ideológiák másokra erőltetése kerül előtérbe, és nem is az erőszakos forradalom. Úgy tűnik, most az emberek – anélkül, hogy pontosan tudnák, hová tartanak – keresik maguban és a többi emberben azokat a legmélyebb törekvéseket, melyek mindannyiunkban közösek, és melyek új irányt adhatnak a jövőnknek. Szerintem bátorságra vall, hogy az emberek még csak sejtik a hogyanokat, mégis képesek úgy dönteni, hogy ki akarnak lépni az irányított szerepből. Ennek a jelenségnek a megértéséhez nem intelligencia kell, ezt megélni, érezni kell.

  október 13, 2011 - 7:09 du.

 9. Járjunk örömtáncot… *esetleg párkányról tapsolnak hozzá 🙂
  Doboljunk….. annak van ereje!
  Erdőfi

  október 14, 2011 - 2:01 de.

 10. Évi

  Kedves Attila!

  Semmilyen erőszakról nincs itt szó – ha van, azt mit gondolsz, kik gerjesztik? – az embereknek világszerte elegük van az elnyomásból. Abból, hogy 1% irányítja az emberiség 99%-át.
  A bankárok, (Biedelberg) nézz utána a googl-ban az ún. elit, akik hihetetlenül gazdagok, irányítják a politikát, a gazdaságot és közben emberek milliárdjai szenvednek a kapzsiságuk miatt. Mocskos céljaik vannak.
  Békés világforradalom van hirdetve okt. 15-re és nem véres forradalom, igazi demokráciát szeretne mindenki, erről van szó.
  És nem szabad hagyni, hogy ezek a “sötét erők” zsákutcába vigyék a jó iránti törekvéseinket, mert sajnos, félő, h. ezt a békés világforradalmat megint a zavarosban halászásra akarják majd felhasználni.

  október 14, 2011 - 6:28 de.

 11. Évi

  bocs, elírtam Bilderberg csoport (nah ebbe aztán benne van a “krémje-java”)

  október 14, 2011 - 7:59 de.

 12. Vadász Tibor

  Sziasztok!
  Én a Mai szent nappal értesültem erről az egészről! Mint egy álom, ami megvalósulni látszik… Magam is kezdeményeztem egy mozgalmat, és pontosan ez a célja… Mi ott leszünk.
  Igen… A felső 10.000, az nem az országos felső 10.000, hanem világszinten értendő, akik népeinket irányítják. Az anyagias világnézet a legrosszabb ami lehet. Bizonyára sokan ismeritek a Monetáris rendszert. Ennek működési mechanizmusa tette tönkre a világunkat, és sodort mindenkit adósságba! 3 nagy bank van a világban, akik irányítanak minket. A Világban, a Federal Bank, és az AMF. Ez utóbbitól nemrégiben a mi kis országunk is vett fel kölcsönt. Eme soha nem látott kifinomítással rendelkező rendszer, amit kialakítottak ezek az intézmények, elhitetik sokakkal, hogy ilyen az élet rendje! Egészen az iskolában elkezdik belénk nevelni az élet értelmét, és az nem az amit szeretnénk, az átélés, hanem a küzdelmes túlélés!
  Ha nézitek a híradót, akkor tudjátok, hogy bevezették már azt is, hogy a gyerekek alsó tagozatban tanulják az alkotmányt. De miért kell ilyeneket tanulni a gyerekeknek? Mert az a legfontosabb, hogy a közjogi méltóságok a következő generációt is megpróbálja álomba ringatni ormótlan eszközökkel, ezzel is biztosítva a helyüket a hivatalba, és megakadályozva azt, hogy nyitott szemük tüze megégesse őket, és visszavegyék ami az Övék. Az ÉLETÜKET! És ha a Mi, és a jövő generációja egy folyamatos bojkottálás alá hajtja a rendszert, nagyon hamar bedől, és visszanyerjük, az átélés élményét! De nyilván mindenki tudja, hogy ez nem egy nap lezajlása lesz! Bizonyára sokan láttátok a Zeigelt-et! Sok mindent elárul. És itt nem a Vénusz project-re gondolok, mert nem kell project ahhoz, hogy ezeket megvalósítsuk! Ehhez annyi kell, hogy higgyünk magunkban, és kiálljunk a jogainkért. Az emberi jogokért! A demokráciáért!
  Mi a demokrácia 2 alapköve?!
  1.) A legfontosabb! SZÓLÁS SZABADSÁG! Ezt el is veszik! NINCS ilyen SEHOL!
  2.) Megint csak nagyon fontos, és sehol nincs jelen! ÉLNI, ÉS ÉLNI HAGYNI!!!
  Szóval… Én ott leszek! Én menni fogok, és ha rendőri erőszak áldozata is leszek, akkor is odaállok, ha kell meghalok, de ezt… EZT MOST NYOMATÉKOSAN KELL VÉGREHAJTANI, ÉS AZ ORSZÁGNAK VÉGRE FEL KELL SZABADULNIA!!!
  Előre barátaim… Csak előre, és sose nézzünk vissza a múlt sanyarúságába! Nézzük, és lássuk a tündöklő jövőnket!
  Köszönöm.
  Üdv.:
  Tibi

  október 14, 2011 - 10:15 de.

  • Bernie

   Igen Tibi, ez mind nagyon szep es jo, de nem tudom, hogy van-e meg elore. Azzal, hogy ez a vilagi szervezodes, mozgalom megindult, ezaltal megmutathatta minden orszag, hogy ez nem mehet igy tovabb. Nagyon elromlott a vilag menete, de ez nem fog megvaltozni egyik naprol a masikra. Sajnos Magyarorszag hagyta magat eladni, mert az a par ember “odafenn” eldontotte, mi legyen, es nem vagyok rola meggyozodve, hogy valaha is tundokolni fogunk. Olyan emberek kellenek a vezetesbe, akik jozanul gondolkodnak, emberek sorsarol felelosseggel rendelkeznek. Nem a dollar jelek ugralnak a szemuk elott, hanem azoknak az embereknek az arca, neve, akik elobbre vihetnek az orszagot, es segitenenek a godorbol valo kilepesbol. Mar evtizedek ota szabadrablas megy es a szipolyozas, korrupzio es tulkapasok. Az utobbi 30 ev, amire csak emlekszem, arrol szolt, hogy kiehez sundorogjunk. Mintha nem lehettunk volna donteskepes, es eros allam masok “segitesege” nelkul is. Csak hat nem ez volt a celja annak a par embernek, akik eddig csak csusztattak lejjebb az orszagot. EROS VEZETEST, KIRALYSAGOT!!!
   Legyen vege a tuladozastatasnak, es adjon is valamit az allam, ahelyett, hogy folyamatosan elvesz. MIndent elvesz. Eleg volt a korrupciobol!!!

   Ez a velemenyem!
   Bernie

   október 22, 2011 - 2:56 de.

 13. Joe I. Wolfy

  Tehát, amúgy igazi libsi-módra menjünk, fagyoskodjunk egy jót, leheljük ki magunkból a szuszt, aztán menjünk haza anyuci szoknyájához – ahogy a böszme megjósolta. Birkák! ÁÁÁÁ, még az sem. Mert azok közt van egy két keményfejű vezérürü, amelyik még a késnek is nekiugrik ha veszni látja a környezetét.
  Csak békésen, nehogy valamelyik főnyikhaj rosszallását kivívjuk. Jó gőzleeresztő buli lesz. És eszedbe ne jusson 2006. október 23!

  október 14, 2011 - 3:54 du.

 14. morbo

  senkit nem akarok elkeseríteni, de békésen itt (a föld bolygón) semmi nem fog változni. vagy szerintetek akinek most 10 mercije van, az szó nélkül odaad 9-et, hogy valahol, a távol falvakban azzal hordhassák iskolába a gyerekeket? hát kurvára nem. a jelen problémákra (egyenlőtlenség, ki irányítja a világot, ki használja az erőforrásokat, ki és milyen arányban részesedik a javakból, stb.) két megoldás létezik, de ezek is egymás ellen hatnak: 1. kill the poor 2. eat the rich. bizonytalanság kb. csak abban van, hogy hol húzzák meg a határt, ami elválasztja egymástól a poort és a richet.

  október 14, 2011 - 4:02 du.

 15. Kónya Károly

  http://www.forradalommost.hu

  Akik nem értik az egészet kezdjék el tanulmányozni ezt az oldalt!
  Sokat lehet és kell tanulni!

  október 14, 2011 - 6:08 du.

 16. Tenyleg lenne mit tanulni.

  De enszerintem ez a “vilagforradalom” eppoly hamis mint a többi amit korábban Soros szervezett meg, beleertve a “rendszervaltast” is.

  Ne hagyjatok ujbol manipulalni magatokat! Resze az evolucionak szinten 🙂

  http://www.pokolraveluk.com

  október 14, 2011 - 6:39 du.

 17. Gergő

  A világ top 3 bankja? Felső világ-10000? Nem lesz ez itt nagyon hamar nagyon rasszista? Hogy emlékeztessek mindnekit, már HUN-ban is börtön jár a másság elleni úszításért!

  október 15, 2011 - 5:27 de.

 18. Visszajelzés: Képek csak úgy… » Világforradalom(?)

 19. Nagy Attila (Felvilágosult, Felkiáltójel pólós)

  Köszönöm a válaszokat/felvilágosítást 😛 🙂 Örülök, hogy a világon pár ember hangot ad nemtetszésének, sok erőt és kitartást nekik. Sajnos igazuk van azoknak akik azt mondják ez sem segít semmit, az a bizonyos 1% eddig is tudta hogy minket zavar az ő hatalmuk felettünk, most hogy kivonult néhány ember az utcára talán több emberhez is eljut az üzenet, NEM A MAGUNK URAI VAGYUNK. Változtatni ezen hogyan lehet? Sehogy. Persze az embereket a remény és a siker motiválja, de ez kevés egy ilyen erős hatalom megdöntéséhez. Nem egy nemzet van zsarnok kézben (Szovjetunió), nem országok, egy egész világ ebben él, olyan mintha azt mondanánk mától vagy holnaptól ne használjunk autót, ne legyen háború, ne dohányozz. Mennyi az esélye hogy ez így lesz, bekövetkezik? Így élünk, az unokáink is így fognak. Ez a szomorú igazság. De lehet erőlködni, csak sokan bele rokkannak. Sajnálom, hogy így van.

  november 1, 2011 - 10:04 du.

 20. Nagy Attila (Felvilágosult, Felkiáltójel pólós)

  Szovjetunió helyett Kínát akartam írni, fogalmam sincs miért erre állt a kezem hirtelen 🙂 Bár Sz.u. is jó példa, de az már kicsit kacifántosabb.

  november 1, 2011 - 10:07 du.

 21. joe favorit

  Van itt olyan aki kapcsolatban áll más országok által képviselt hasonló szerveződéssel? Nem csak hogy csatlakozni szeretnék, de mivel egy ideje foglalkozom már a témával van ötletem a megoldásra globálisan…igazából elég kézenfekvő, de arra is megvan az ok, hogy eddig miért nem jutott eszébe nálam okosabb embereknek ….na jó ez biztos hülyén hangzik….de annyit talán megér, hogy megosszam az arra érdemesekkel, nem igaz?
  Tehát: fel tudnám venni olyannal a kapcsolatot esetleg aktív szervező és vannak külföldi kontaktjai? Ha igen, kérem adjon mail címet vagy keressen meg!

  november 12, 2011 - 7:12 du.

 22. Kuzmits Richárd

  Ask a life worth living / demand

  Why We Fight is actually under the Freedom struggle?

  The whole mankind:

  – The freedom of knowledge and education, independence (eg, free base, middle, and the power of higher education better not to speak it. (See Austrian higher education and be free to decide which path to choose for himself whether any student.)

  – Clean, cheap, environmentally friendly renewable energy fighting for an independent and not endanger the planet’s organisms in

  – Do not rule over the people if the money is not a man to rule over the money (Economy overshadow to the retail, banking, representing the ruling on it as well.)

  – Normal health system

  – A free and conscious of environmental protection (see examples in Austria again)

  – Free use of technology, research and development which mankind

  – Freedom of religion (not to be distinguished as a human, religiously, ethnically, politically, and ideas, thinking, etc. ..)

  – Free service riding, assembly

  – Do not exploit humanity. And woe to anyone who dares to do this … (Pl.föleg financially)

  – We demand the dysfunctional economy restrained or discontinuation.

  – Bűnnőzés suppression of cruelty but cruel method of treatment will not tolerate this and refuses.

  – A man is not born Biorobot to do with it. (Eg learning to work through. And that’s why new technologies should be researched, developed and implemented)

  – Always be the first in the family, a family, growing up to love.

  – Protection of plants and animals around the world

  – Free arts and culture practice.

  – The cessation of all wars in the world to declare war on any country that may not be possible to send messages only word peacemaker protection systems are in place as soon as possible.

  – Children’s birth control end as soon as possible

  – High-quality food

  – Accelerating the pace of research in planetary, astronomical system, the more technological development takes place and the planets terraformálási technology research and development so as soon as possible to be exposed to higher education throughout the world

  – Elimination of weapons of mass destruction and stopping as soon as it happens around the world.

  – Suppression of the financial system

  – Robotics and artificial intelligence technologies, research and development around the world

  – Space stations, space ships, new technology research and development

  – Free flow of information, free internet and free humanity of each

  – Human Values in becsülhetetlen and the life of a great big gift.

  – Planetary protection and fight against the exploitation of the planet’s endless and all you NEED to use it as many others are just useless.

  – One planet, animals, plants, and the value of honor.

  – Respect for God’s laws (10 commandments)

  – Do not do damage to the lives of living beings (political, economic, etc. ..)

  – Do not ask him a tyrant from power, the dictator from bureaucracy, embezzler, tyranny reigned.

  – The elimination of corruption, ban, stopping as soon as it happens on this planet (eg, banking, politics, etc. ..)

  – Exploring the secrets of all the light around the planet can not be anything to hide them too literally.

  Divide-and spread in all languages.

  március 19, 2012 - 12:23 de.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s